Четвер, 28 березня 2024

Владика Степан Сус дітям: Людина, яка проводить канікули або відпочинок з Богом, – успішна в житті

П'ятниця, 26 червня 2020 15:27

Людина, яка проводить канікули або відпочинок з Богом – успішна в житті і її мрії здійснюються. З такими словами Голова ПМВ Владика Степан Сус звернувся до учасників літнього християнського табору «Тавор» в Естонії під час онлайн-зустрічі. Табір охоплює дітей українців, які мешкають в країнах Балтії. Цьогоріч у заході беруть участь 25 хлопців і дівчат віком 6 - 16 років.

«Мені надзвичайно приємно всіх вас бачити. Цей табір - нагода приготуватися до літніх канікул, до відпочинку і водночас пам’ятати, що ми як віруючі люди маємо завжди, навіть на відпочинку, знаходити час на молитву. Молитися за своїх батьків, родину, священників, друзів і старатися бути з Богом. Та людина, яка проводить канікули або відпочинок з Богом, – успішна в житті і її мрії здійснюються. Бажаю всім нам, щоби наші мрії здійснювалися і щоби ми кожен день мали місце для Бога!» - звернувся Владика Степан до учасників табору.

Діти розповіли єпископу, чого навчилися у таборі і виконали пісню «Ми є родина у Христі».

«Ця пісня про те, що всі ми у житті повинні мріяти про хорошу родину, про мир, спокій і любов у наших сім’ях. Дуже важливо бути чемною дитиною, слухняною, шанувати своїх батьків, за них молитися. Церква також є наша родина, куди ми всі приходимо бути разом, разом молитися. Думаю, за час табору ви також стали маленькою родиною», - зазначив Голова ПМВ.

Владика також подякував священникам за опіку над дітьми і посвячення свого часу такому служінню.

Нагадаємо, літній християнський табір «Тавор» для дітей українців, які мешкають в країнах Балтії відбувається за підтримки Пасторально-міграційного відділу і міжнародної благодійної католицької організації Kirche in Not в Кодасема (Естонія). Табір проходить на території реколекційного будинку Католицької церкви і триватиме до 27 червня. Тематика зустрічі - "Дари Святого Духа".

Духовний провід дітей здійснюють душпастирі для українців греко-католиків у країнах Балтії – о. Руслан Козелківський, ЧСВВ (Литва), о. Роман Сапужак (Латвія) і о. Роман Кіх (Естонія).

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

Найбільш популярне

Ми на Facebook

Відео

 

Поставити питання

Ваш Email
Імя:
Запитання: